Uw archief AVG-proof opslaan én ruimte besparen?

15 juni 2018
Uw archief AVG-proof opslaan én ruimte besparen? Uw archief AVG-proof opslaan én ruimte besparen? Zoom

Door uw archief op te laten slaan door Reisswolf hoeft u zich geen zorgen meer te maken over datalekken die ontstaan door de opslag van uw administratie. Daarnaast levert externe opslag van uw vertrouwelijke documenten ruimte op, welke u kunt gebruiken voor activiteiten die geld opleveren.

Heeft u uw archief al AVG-proof opgeslagen? 

Iedere organisatie heeft onvermijdelijk te maken met de wettelijke bewaarplichten ten aanzien van hun administratie. Deze administratie bevat persoonlijke gegevens die gemiddeld 7 tot, in sommige branches, wel tientallen jaren gearchiveerd dienen te worden.

De Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is sinds 25 mei jl. vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet biedt meer mogelijkheden voor mensen om voor zichzelf op te komen, maar creëert ook meer verantwoordelijkheden voor organisaties. Overtreding van de AVG kan leiden tot torenhoge boetes, die wel kunnen oplopen tot € 20 miljoen. Een goede en beveiligde opslag van uw vertrouwelijke gegevens voorkomt een datalek en daarmee overtreding van de AVG.

Reisswolf betrouwbare partner

Reisswolf is specialist op het gebied van gegevensbeveiliging en kan u daarom volledig ontzorgen met het AVG-proof vernietigen, opslaan en beheren van uw vertrouwelijk archief. Bij ons profiteert u van de mogelijkheid om één partner te hebben voor de opslag van uw vertrouwelijke documenten en de vernietiging hiervan.

Zekerheid

Omdat bij Reisswolf zekerheid centraal staat documenteren wij iedere stap gedurende het proces van inzameling, opslag en vernietiging.

Ons dienstenpakket met betrekking tot archiefopslag vanuit Reisswolf Scheemda:

  •          Veilig verhuizen van uw vertrouwelijk archief van uw kantoor tot onze beveiligde opslagruimtes;
  •          Volledig archiefbeheer, waaronder het inruimen en archiveren van uw archief in onze archiefopslagboxen;
  •          Digitale raadpleging van uw archief door ons Reisswolf registratiesysteem;
  •          Uw vertrouwelijke documenten worden na verloop van de wettelijke bewaartermijnen vernietigd zonder extra transport(kosten).

Benieuwd naar de opslagmogelijkheden voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en dan neemt onze adviseur archiefopslag van Reisswolf Scheemda contact met u op. Bent u niet in Noord-Nederland gevestigd? Dan verwijzen u graag door naar onze Reisswolf collega’s op één van onze andere vestigingen. 

IK HEB INTERESSE IN AVG-PROOF ARCHIVEREN 

Delen