CA+ certificering nu ook borging voor een veilige productvernietiging

11 maart 2019
CA+ certificering nu ook borging voor een veilige productvernietiging CA+ certificering nu ook borging voor een veilige productvernietiging Zoom

De CA+ certificering is een certificaat welke uitsluitend door excellerende archief- en datavernietigers behaald kan worden. Tot voor kort bood dit certificaat een borging voor een veilige vernietiging van papier, film, optische data, tapes, harde schijven en elektronische data. Sinds kort biedt de CA+ certificering ook borging voor een veilige vernietiging van vertrouwelijke producten. Een certificaat die Reisswolf als specialist op het gebied van veilige gegevensvernietiging als onmisbaar beschouwt.

Gevolgen van uw producten in verkeerde handen

Als producten met uw bedrijfsnaam en/of logo in verkeerde handen vallen kan uw organisatie schade oplopen. Denk bijvoorbeeld aan het voor iemand anders uitgeven met uw bedrijfskleding, of producten voorzien van uw bedrijfsgegevens die in omloop komen maar wat absoluut niet had gemoeten. Deze imagoschade kunt u voorkomen door ook uw producten veilig te laten vernietigen. Deze veilige vernietiging waarborgen geeft zekerheid.

Zekerheid door CA+ certificaat

Onze klanten willen een borging van de veilige vernietiging van hun vertrouwelijke materialen en die kan Reisswolf bieden. Zekerheid staat bij ons centraal en is geborgd in al onze processen. Hierdoor kunnen wij u garanderen van een adequaat, efficiënt en gesloten vernietigingsproces van al uw vertrouwelijke producten. Reisswolf is in januari opnieuw door strenge screening heen gekomen en is opnieuw CA+ gecertificeerd.

Lees hier meer over de borging van deze zekerheid

Vertrouwelijke gegevens, meer dan vertrouwelijk papier

Vertrouwelijke gegevens zijn er in meerdere vormen en deze dienen altijd veilig vernietigd te worden. Reisswolf kan u ontzorgen in de vernietiging van:

  •          Vertrouwelijk papier
  •          Datadragers
  •          Producten, zoals bedrijfskleding maar ook producten voorzien van logo’s
Delen