Flynth zet stap in circulair ondernemen en kiest voor de BonTon

3 april 2018
Flynth zet stap in circulair ondernemen en kiest voor de BonTon Flynth zet stap in circulair ondernemen en kiest voor de BonTon Zoom

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor kleinere ondernemingen. Het ondernemerschap en de maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn voelbaar in de hele organisatie. En dat inspireert de medewerkers en de klanten dagelijks. Flynth is al jaren klant van Reisswolf voor de inzameling en vernietiging van haar vertrouwelijke  materialen. Nu het hoofdkantoor intern verbouwt wordt is dit voor Flynth een mooie aanleiding om ook het circulair ondernemen een beeld te geven.

Flynth neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, ook op het scheiden van haar afval. Frank Winkel, manager facilitaire zaken van Flynth heeft dan ook bewust gekozen voor de BonTon van Reisswolf. Door afval aan de bron te scheiden kunnen veel stromen ingezet worden voor de recycling en genereert Flynth aanzienlijk minder restafval. Frank Winkel geeft aan dat de doelstelling is geweest bij de interne verbouwing om de klanten en de medewerkers van Flynth te laten “binnenkomen” in een mooie centrale ontmoetingsplek waar zij elkaar in een open en transparante sfeer kunnen ontmoeten en vergaderen. De circulaire uitstraling van het kantoor draagt hier dan ook zeker aan bij.

De BonTon is een modulair inzamelmiddel die voor 100% uit recyclebaar materiaal bestaat. Deze afvalscheidingsmodule is namelijk gemaakt van polypropyleen (PP). Verder is de BonTon samen te stellen uit meerdere modules en kunnen alle onderdelen afzonderlijk vervangen worden. Leuk om te weten is dat de BonTon niet alleen recyclebaar is maar ook nog met behulp van Social Return in elkaar gezet wordt.

Delen