Reisswolf Nederland gastheer voor algemene vergadering NVBA

16 november 2017
Reisswolf Nederland gastheer voor algemene vergadering NVBA Reisswolf Nederland gastheer voor algemene vergadering NVBA Zoom

Reisswolf Nederland is de gastheer van de algemene vergadering van de NVBA op 30 november 2017. Tijdens dit unieke seminar 'Datalekken binnen organisaties' wordt er een rondleiding verzorgd op de Reisswolf locatie in Scheemda. 

Den Haag -  De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treedt per mei 2018 volledig in werking en dit gaat voor alle organisaties gelden.

Als een van de eerste bedrijven op het gebied van gegevensbeveiliging is Reisswolf Europees marktleider, met meer dan 68 vestigingen in 27 landen. In Nederland heeft Reisswolf vernietigings- en archiefopslaglocaties in Heesch, Hengelo OV, Wognum en Scheemda.

Het dienstenpakket omvat archief- en datavernietiging, archiefopslag en bij digitaliseringsprojecten zijn de wet- en regelgeving van de AVG in werkprocessen van Reisswolf verweven.

Het NVBA (Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren) is het netwerk voor de informatieprofessional, dat zich in 70jaar heeft ontwikkeld tot een beroepsvereniging voor het hele gebied van documentaire informatievoorziening. Zij willen middels kennisoverdracht bedrijven inzichten geven hoe zij zicht kunnen voorbereiden op digitale transformatie. Bij digitale transformatie gaat het over zakelijke transformatie en de impact van (digitale) technologieën en de toenemende digitalisering van bedrijfsprocessen op mens, bedrijf en maatschappij.

Reisswolf zal op donderdag 30 november 2017 i.s.m. het NVBA een seminar verzorgen over datalekken binnen organisaties, waarbij door interactie met de bezoekers een flinke dosis informatie gedeeld gaat worden. Wij kijken uit naar uw deelname!

Naast de kennisoverdracht is ook het verbinden van informatieprofessionals (leden en potentiële leden) van belang. Er zal ruimschoots gelegenheid zijn na te praten en contacten te leggen tijdens de afsluitende netwerkborrel. Neem voor meer informatie over dit unieke seminar contact op met het NVBA via: pr@nvba-info.nl

Bezoek ook de website voor meer informatie over het programma:
www.nvba-info.nl

Delen