Reisswolf heeft ISO 27001 certificaat behaald

8 juli 2016
Reisswolf heeft ISO 27001 certificaat behaald Reisswolf heeft ISO 27001 certificaat behaald Zoom

Reisswolf Scheemda en Reisswolf Archiefopslag hebben deze maand het ISO 27001 certificaat behaald. ISO 27001 is een norm voor informatiebeveiliging. Met onze Reisswolf activiteiten gaan wij om met vertrouwelijke gegevens welke door klanten aan onze zorg zijn toevertrouwd. Het is hierbij erg belangrijk dat wij dit op een goede en zorgvuldige wijze blijven doen. De ISO 27001 norm helpt ons hierbij en geeft kaders aan voor het vastleggen, uitvoeren, controleren en verbeteren van deze werkzaamheden in het omgaan met (vertrouwelijke) informatie.

Reisswolf Scheemda en Reisswolf Archiefopslag voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan het omgaan met vertrouwelijke informatie. De procedures zijn duidelijk in kaart gebracht en worden zorgvuldig door onze medewerkers uitgevoerd. Ook bleek dat Reisswolf scherp is op het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie. 

Reisswolf dienstverlening

Vanuit Reisswolf kunnen wij u ondersteunen ten aanzien van het opslaan, vernietigen en/of digitaliseren van uw vertrouwelijk archief. 

Onze dienstverlening: 

 

Delen