Reisswolf Promotiedagen 2017: Mogelijkheden van archiefopslag

2 november 2017
Reisswolf Promotiedagen 2017: Mogelijkheden van archiefopslag Reisswolf Promotiedagen 2017: Mogelijkheden van archiefopslag Zoom

Mensen werken vandaag de dag steeds minder op kantoor, hierdoor worden steeds kleinere kantoorruimtes gebruikt. Daarnaast huren veel bedrijven een kantoorpand en zijn er nog weinig kantoorpanden in eigen bezit. Dit heeft als gevolg dat het voor een organisatie heel belangrijk is om te kijken naar de mogelijkheden om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten.

Hierbij is het belangrijk om er goed over na te denken hoe de beschikbare ruimte het bedrijf zoveel mogelijk oplevert. Oftewel, vierkante meters die niks opleveren vrijmaken voor activiteiten die geld binnen brengen.

Één van de zaken die bij bedrijven veel kostbare kantoorruimte inneemt is archiefopslag. Door bewaartermijnen zijn organisaties verplicht archief gemiddeld 7 tot in sommige branches, wel tientallen jaren te bewaren. Oftewel, veel ruimte die jarenlang in beslag wordt genomen maar waar een bedrijf niks rendabels mee doet.

Vanuit Reisswolf zijn wij gespecialiseerd in de omgang met vertrouwelijke documenten. Naast het vernietigen van vertrouwelijke documenten, kunnen wij u ook ontzorgen en deze voor u opslaan in onze archiefruimten. Verder kunnen wij deze in overleg met u, na verloop van de wettelijke bewaartermijn, voor u vernietigen. Wij vernemen dat de vraag naar externe archiefopslag sterk toegenomen is en daarom wordt er bij ons volop gebouwd aan een nieuwe hal bestemd voor archiefopslag.

Op 7 en 8 november staan wij vanuit Reisswolf en ons zusterbedrijf Virol op de promotiedagen voor het bedrijfsleven van Noord Nederland in Groningen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vertrouwelijke documenten of afvalverwerking? Wij zien u graag in onze stand! (Standlocatie: 2065)  

Delen