R-Bag

Voor de RW70 liter containers hebben we een R-Bag ontwikkeld. Deze R-Bag wordt ingezet voor inzameling van (vertrouwelijk) papier en digitaal datamateriaal.

De R-Bag bestaat uit stevig kunststof materiaal die niet open scheurt en voorzien is van een genummerde tie-wrap. De verstrekte tie-wraps worden op nummer gekoppeld aan de locatie waaraan deze is verstrekt, zodat we te allen tijde weten waar de R-Bag vandaan komt. De R-Bags kunnen worden ingezet bij de inzameling van vertrouwelijk papier, bijvoorbeeld als de container staat op een verdieping zonder lift. De afgesloten R-Bag kan dan op een veilige manier de trap af worden gedragen. Ook wordt de R-Bag vaak ingezet voor de afvoer van digitaal datamateriaal. Deze R-Bag kan tegelijkertijd met de vertrouwelijk papier inzameling afgevoerd worden. Hiermee wordt onnodige extra transportkosten voorkomen.

Stap 1: De R-Bag past precies in de RW70 liter container


Stap 2: De R-Bag wordt gevuld met vertrouwelijk papier of digitaal datamateriaalStap 3: De R-Bag wordt afgesloten met de bijgeleverde genummerde tie-wrap