Vernietiging

Bij Reisswolf draait alles om zekerheid. Zekerheid dat uw gegevens - op papier of digitaal – altijd vertrouwelijk blijven. Zekerheid dat alles wat u wilt vernietigen achter gesloten deuren veilig vernietigd wordt. Zekerheid dat dit op een milieuvriendelijke manier gebeurt.

Reisswolf is een van de eerste data- en archiefvernietigers. Sinds onze start, begin jaren 80, zijn we continu bezig het proces te optimaliseren. Dit heeft geleid tot een uniek 100% gesloten circuit. Op uw verzoek, vernietigt Reisswolf álles wat vertrouwelijk is. Van kantoorpapier en datadragers, zoals harde schijven en cd-roms tot bedrijfskleding en afgekeurde producten. Ons Reisswolf systeem is volledig gesloten.

Archiefvernietiging

Wanneer u werkt met persoonlijke gegevens, bent u aan strenge eisen gebonden. Vertrouwelijke gegevens dienen goed te worden beschermd en beheerd, ook wanneer de bewaartermijn is verlopen. Reisswolf is gespecialiseerd in de vernietiging van uw vertrouwelijke archief. Wij kunnen uw ordners, papieren, al dan niet met nietjes, tabbladen of paperclips; veilig voor u vernietigen. Wat vertrouwelijk is moet vertrouwelijk blijven, dat kan Reisswolf garanderen. 

Datavernietiging

In veel gevallen wordt het uitlekken van vertrouwelijke gegevens veroorzaakt door het onzorgvuldig omgaan met afgeschreven pc’s, laptops, tablets en smartphones. Ook nadat u de gegevens hebt gewist, blijft het voor hackers mogelijk deze informatie terug te halen. Vernietigen is een 100% veilige oplossing voor het afvoeren van digitale datadragers. Reisswolf biedt demontage en bewerking van uw (elektronische) datadragers conform WEEELABEX-normen, waarna uw data veilig en onherstelbaar vernietigd wordt.  

Goederenvernietiging

Goederen die bijvoorbeeld over de datum of afgekeurd zijn, wilt u niet terug zien in de handel. Ook deze goederen worden door Reisswolf vernietigd, van kleine aantallen tot grote partijen.

Kledingvernietiging

Waar vroeger de oude uniformen naar de toneelvereniging gingen, is nu iedereen wel bewust dat dit mogelijk risico’s met zich mee brengt. Mocht uw bedrijfskleding in verkeerde handen terecht komen, dan kan hier misbruik van gemaakt worden. Dit kan uw bedrijf imagoschade opleveren. Voorkom imagoschade en laat Reisswolf uw bedrijfskleding veilig vernietigen. 

Permanente dienst en eenmalige archiefvernietiging 

Voor zowel het eenmalig vernietigen van uw archieven als voor een permanente stroom vertrouwelijke gegevens, biedt Reisswolf u een oplossing. Zo is het mogelijk een container bij aankomst direct te vullen en weer mee te geven aan de chauffeur. Ook een tijdelijke plaatsing van een container behoort tot de mogelijkheden. Onze flexibele planning en onze landelijke dekking zorgen ervoor dat wij snel een opruiming of lediging kunnen realiseren.