Duurzaamheid en MVO

Er is veel bereikt en we gaan nog meer bereiken. Reisswolf blijft innoveren, want onze wens reikt verder en er is nog een wereld te winnen. Wij voelen ons sterk verbonden met onze omgeving en we dragen er graag op een duurzame wijze aan bij, zodat mensen er nu en in de toekomst prettig kunnen wonen en werken.

Drie van de vier Reisswolf locaties zijn reeds gecertificeerd volgens MVO Prestatieladder niveau-3. De 4e locatie zal later dit jaar volgen.

Wat houdt de MVO-Prestatieladder in?

De MVO Prestatieladder is een certificeerbare norm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen die aansluit op bestaande kwaliteitsnormen zoals ISO 9001 en ISO 14001. De norm vormt een solide basis voor het koppelen van de MVO-aspecten People, Planet, Profit (Prosperity) aan al bestaande (management) systemen. Het biedt een kader voor het vertalen van afspraken op het gebied van onder meer transparantie en eerlijk zakendoen, arbeidsomstandigheden en mensenrechten, milieu-impact van het eigen handelen en maatschappelijke betrokkenheid naar de dagelijkse bedrijfsvoering van organisaties. 

De MVO-prestatieladder is geïnspireerd op de ISO 26000, niveau 3 betekent dat stakeholders betrokken zijn geweest bij het vormen van het beleid.

Reisswolf Nederland is lid van MVO Nederland.