Veiligheid

100% gesloten circuit voor opslag, vernietiging en digitalisering van uw vertrouwelijke gegevens.

Zekerheid
Onze locaties zijn 24/7 zichtbaar en niet zichtbaar beveiligd. We werken met een vast team en onze medewerkers zijn gescreend. Door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring is het personeel verplicht discretie te waarborgen.

Veilig
Uw vertrouwelijke gegevens worden in aluminium security containers ingezameld. De containers zijn voorzien van een speciaal cilinderslot. Ook zijn de aluminium security containers brandveilig en passen ze in iedere kantooromgeving.

Beveiligd transport
Uw container wordt geledigd door de Reisswolf securitywagen. Een speciale sluis aan de achterzijde van deze wagen waarborgt de veiligheid van uw vertrouwelijke gegevens.

De wagens zijn voorzien van een track-and-trace systeem, hierdoor kan op elk moment gezien worden waar de wagen is. Ook kan er achteraf een overzicht worden uitgedraaid welke route deze wagen heeft gereden en waar en hoelang deze heeft stilgestaan.

Zekerheid bij lossen
Door de vier vernietigingslocaties in Nederland zijn we altijd relatief dicht in de buurt van onze klanten. De securitywagens komen altijd aan het eind van de middag of het begin van de avond terug bij de Reisswolf vestiging. De wagens lossen het ingezamelde materiaal direct in onze beveiligde vernietigingsruimte. Dit gaat altijd via een sluis, zodat er geen directe toegang is tot het vertrouwelijke materiaal.

De toegang tot de vernietigingsruimte is elektronisch beveiligd en alleen voorbehouden aan geautoriseerde medewerkers.

Certificering
Wij vinden het belangrijk dat onafhankelijke partijen ons handelen controleren en beoordelen. Om zodoende onze klanten de zekerheid te kunnen garanderen die bij het omgaan met vertrouwelijke gegevens hoort.

Alle Reisswolf locaties zijn in het bezit van de benodigde certificeringen.