Wepapercycle

Reisswolf heeft een unieke samenwerking met de eveneens gespecialiseerde dienstverlener Ological en producent WEPA Nederland. Hiermee kunnen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om het eigen archiefpapier als grondstof voor het door ons aan u geleverde Satino Black hygiëne papier te gebruiken.

Hoe werkt het?

Uw vertrouwelijke papier wordt beveiligd ingezameld en volgend de strengste veiligheidsnormen vernietigd op een gesloten locatie van Reisswolf. Van uw vertrouwelijk papier wordt in Nederland Satino Black hygiëne papier gemaakt en dat leveren we aan u terug. Het concept is geschikt voor zowel grote als kleine hoeveelheden papier.

Eenvoudig te implementeren

U hoeft geen grote investeringen te doen of werkprocessen anders in te richten. Dit duurzame concept is zeer eenvoudig te implementeren binnen uw organisatie. U deponeert uw vertrouwelijke documenten in een Reisswolf container, waarna het beveiligd wordt opgehaald en vernietigd. Wij verzekeren u vervolgens een duurzame en veilig verloop van uw vertrouwelijk papier, wat als hygiëne papier bij u terugkomt. Jaarlijks berekenen wij uw bijdrage aan een duurzame samenleving.

 

Gecertificeerd afnemer

Als klant van Reisswolf, Ological en WEPA Nederland bent u afnemer van het meest duurzame hygiëne papier ter wereld. Samen nemen we echter ook verantwoordelijkheid voor een betere wereld. Daarom sluiten wij met u een wepapercycle overeenkomst, ontvangt u een WEPAPERCYCLE certificaat en aanvullend op de Satino Black WC tegel in elke ruimte de wepapercycle tegel.

Uw voordelen op een rij:

  • Uw eigen vertrouwelijke papier als grondstof voor zelf te gebruiken hygiëne papier

  • Eenvoudig te implementeren duurzaam concept dat een hoog duurzaam rendement levert

  • Volledige verwerking en tevens CO2-neutrale productie in Nederland

  • Enige hygiëne papier met Cradle to Cradle keurmerk, 100% gerecycled papier

  • Geschikt voor kleine en grote hoeveelheden vertrouwelijk papier

  • Effectieve bijdrage aan uw MVO-doelstellingen met duidelijke communicatie-instrumenten

Meer informatie over WEPAPERCYCLE kunt u ook lezen op de speciale website.