Archief- en datavernietiging

Werkt u met persoonlijke of vertrouwelijke gegevens? Dan heeft u te maken met strenge eisen. Reisswolf is gespecialiseerd in de vernietiging van uw archieven en datadragers: van ordners en documenten tot afgeschreven pc’s, laptops, tablets, smartphones en harde schijven. Dat doen we veilig en maatschappelijk verantwoord.

Lees meer
Productvernietiging

Producten die niet (meer) op de markt mogen verschijnen moeten onherstelbaar worden vernietigd. Alleen zo voorkomt u (imago)schade voor uw bedrijf of merk. Reisswolf is gespecialiseerd in het veilig vernietigen van non-food producten, waarbij we de reststoffen zoveel mogelijk recyclen.

Lees meer
Archiefopslag

Wat vertrouwelijk is en moet blijven, brengt u onder bij Reisswolf. We bewaren uw documenten of data  zorgvuldig in onze streng beveiligde opslagruimtes of online archiefsysteem. Dit bespaart u dure kantoorruimte en uw documenten staan veilig opgeslagen, beschermd tegen inbraak, brandgevaar of wateroverlast.

Lees meer
Digitale opslag

Uw vertrouwelijke data op een veilige en gemakkelijke manier online beheren. Het kan met Reisswolf Digitale Opslag. In onze beveiligde online omgeving is uw data in goede handen.

Lees meer
Duurzame oplossingen

Bij Reisswolf werken we elke dag aan een beter milieu, binnen onze eigen organisatie en in de oplossingen voor onze klanten. Drie van onze locaties zijn al gecertificeerd volgens MVO Prestatieladder niveau-3, de vierde volgt in 2020. We streven ernaar om álle ingezamelde en vernietigde producten te recyclen. Daarnaast ontwikkelen we duurzame inzamelmiddelen, zoals de BonTon en de RecycleBIN en circulaire concepten als WEPAPERCYCLE.

Lees meer

Direct contact

Meer informatie, advies of even snel een antwoord nodig?

Of schrijf u in voor de nieuwsbrief voor tips en actuele informatie

Stuur ons online een bericht of bel 0800 - 0230909

Container huren Direct contact