Zekerheid is alles
Hét kenmerk van Reisswolf: ons gesloten systeem

Wij bieden een absoluut veilige verwerking van uw gegevens met ons 100% gesloten systeem. Wat u in onze containers inzamelt, komt niet meer met de buitenlucht in aanraking. Wat vertrouwelijk is, blijft vertrouwelijk. Bovendien wordt iedere stap vastgelegd, van inzameling tot vernietiging. Na vernietiging ontvangt u een garantiecertificaat. Daarmee voldoet u aan de bewijslastverplichting van de AVG.

Geen enkel risico
Bescherming van privacy en beveiliging van data

Reisswolf vernietigt uw vertrouwelijke papieren en datadragers volgens de strengste eisen van Europese wetgeving (AVG) en de hoogste norm in de industrie: DIN 66399. Onze locaties zijn 24/7 zichtbaar en onzichtbaar beveiligd. We werken met een vast team en onze medewerkers zijn gescreend. Wij hebben alle benodigde certificaten in bezit en er vinden jaarlijks audits plaats door onafhankelijke partijen.

Lees meer over DIN66399

Landelijke dekking

Altijd een vestiging in uw regio

Reisswolf was één van de eerste dienstverleners op het gebied van gegevensbeveiliging. We groeiden snel uit tot de Reisswolf Group, marktleider in Europa. Sinds 1996 zijn we ook vertegenwoordigd in Nederland. We hebben één klantcontactcentrum en vier vernietigingslocaties: Scheemda (Noord-Nederland), Hengelo (Oost-Nederland), Wognum (West-Nederland) en Oss (Zuid-Nederland). Samen zijn wij Reisswolf Nederland BV.

Bekijk onze locaties
Duurzaamheid voorop
Samen op weg naar een circulaire economie

Uw vertrouwelijke materialen worden niet alleen veilig, maar ook duurzaam verwerkt. Van alle archieven die wij vernietigen, kan vrijwel alles opnieuw worden ingezet als grondstof voor papier of voor andere producten. Ook bij de vernietiging van datadragers of producten gaan we voor optimale recycling.

Direct contact

Meer informatie, advies of even snel een antwoord nodig?

Of schrijf u in voor de nieuwsbrief voor tips en actuele informatie

Stuur ons online een bericht of bel 0800 - 0230909

Container huren Direct contact