Digitale opslag

Uw vertrouwelijke data op een veilige en gemakkelijke manier online beheren. Het kan met Reisswolf Digitale Opslag. In onze beveiligde online omgeving is uw data in goede handen.

Vertrouwelijke data moet volgens de wet vaak voor langere tijd bewaard worden. Dit moet echter wel op een verantwoorde manier. U kunt binnen Reisswolf Digitale Opslag al uw online data opslaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veiligheid. Afhankelijk van uw opslagbehoefte, kunnen wij een passende oplossing bieden.

Inloggen Digitale Opslag
Webinar

Meld je nu aan voor de demo digitale opslag

De voordelen op een rijtje:

  • Veilig: Uw data wordt AVG proof en ISO 27001 gecertificeerd opgeslagen in een streng beveiligd datacenter.
  • Geen ontwikkelingskosten: U betaalt geen investerings- of ontwikkelingskosten. Digitale opslag is een cloud-oplossing die compleet door Reisswolf ontwikkeld is, het enige dat u hoeft te doen is in te loggen.
  • Toegankelijk & snel: Digitale opslag is 24/7 direct toegankelijk vanaf iedere werkplek met een internetverbinding. Zo kunt u gemakkelijk waar én wanneer u maar wilt uw vertrouwelijke documenten opslaan.
  • Alles in één: In uw persoonlijke online omgeving bestaat de mogelijkheid om zowel digitale opslag als archiefopslag te beheren. U kunt makkelijk fysieke documenten laten digitaliseren en terugvinden. Dit bespaart kosten, tijd en is minder belastend voor het milieu.
  • Gebruikersgemak: Digitale opslag is een overzichtelijk systeem dat door de heldere ‘look-and-feel’ voor iedere klant makkelijk te gebruiken is.

Snel en gebruiksvriendelijk

Een veilige en gebruiksvriendelijke manier om uw vertrouwelijke data te beheren en te bewerken. Ons systeem werkt met eenvoudig aan te passen mappenstructuren en biedt daarnaast de mogelijkheid tot een rechtstreekse koppeling met Reisswolf Archiefopslag. Alles in één veilige omgeving, wel zo makkelijk!

Digitale opslag is een cloud-oplossing, hiervoor is geen installatie nodig. Aan de hand van onze overzichtelijke handleiding of een persoonlijke instructie kunt u snel van start.

Veilig

Uw data wordt opgeslagen in een  streng beveiligd Nederlands datacenter waardoor u kostbare schijfruimte bespaart. Met onze digitale opslag beheren organisaties al hun vertrouwelijke documenten en informatie. Denk hierbij aan inlogcodes, personeelsdossiers of andere gevoelige bedrijfsinformatie. Daarnaast is digitale opslag zeer geschikt voor de opslag van o.a. foto’s, bedrijfspresentaties en tekeningen.

Elke datadrager, of het nu analoog of digitaal is, kent zijn eigen bewaartermijn. Na de bewaartermijn moet de data vernietigd worden volgens de wetgeving. Bij het vernietigen van bijvoorbeeld persoonsgegevens mag er geen risico zijn op het lekken van vertrouwelijke gegevens. Reisswolf heeft als archiefspecialist naast archiefopslag en digitale opslag ook de vernietiging van de fysieke data in eigen beheer. Alles onder één dak, dat is voor u makkelijk werken én het verkleint de kans op een datalek.

Met deze dienstverlening van Reisswolf sluit uw organisatie aan op vertrouwelijke vastlegging die de AVG tegenwoordig aan uw organisatie oplegt. Het voordeel van het digitaliseren van de benodigde documenten op afroep is dat het document niet meer fysiek verplaatst hoeft te worden. Dat bespaart kosten, tijd en is minder belastend voor het milieu.

MEER WETEN?
We vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie. Kom met ons in contact door te bellen naar 0800-0230909 of via info@reisswolf.nl.

Alles onder één dak
Fysieke én digitale opslag

In uw persoonlijke digitale omgeving is het mogelijk om naast digitale opslag ook gebruik te maken van archiefopslag. Hiermee heeft u een overzicht van uw fysiek opgeslagen archief en digitale data in één omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld een archiefstuk selecteren, vervolgens opvragen en rechtstreeks in uw eigen online omgeving laten digitaliseren. Dit noemen wij ‘scanning on demand’. U kunt op deze manier gemakkelijk uw fysieke en digitale opslag in één systeem beheren.

Direct contact

Meer informatie over digitale opslag? Neem contact met ons op!

Stuur ons online een bericht of bel 0800 - 0230909

Container huren Direct contact