Over ons

Als een van de eerste bedrijven op het gebied van gegevensbeveiliging is Reisswolf Europees marktleider, met meer dan 68 vestigingen in 27 landen.

Ons dienstenpakket met betrekking tot vertrouwelijk archief bestaat uit:

Reisswolf biedt een absoluut veilige verwerking van uw vertrouwelijke gegevens door ons 100% gesloten systeem. Naast een veilige verwerking zetten wij het vernietigde materiaal in als grondstof voor nieuwe producten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw vertrouwelijk archief veilig en duurzaam verwerkt wordt. 

Gesloten systeem

Hét kenmerk van Reisswolf is ons gesloten systeem. Dit houdt in dat het papier wat u in de containers deponeert, daarna niet meer met de buitenlucht en mensenhanden in aanraking komt. Hiermee garanderen wij u een veilige verwerking van uw vertrouwelijke gegevens. Na inventarisatie en advisering sluiten we een overeenkomst voor uw individuele zekerheidsconcept. Uitgangspunt in onze dagelijkse werkzaamheden is het ontzorgen van u als klant, uiteraard volledig in de gedachte van onze veiligheidsfilosofie.

Iedere stap gedurende het proces van inzameling en vernietiging wordt door ons gedocumenteerd. Na vernietiging van uw gegevens, ontvangt u een garantiecertificaat. Hierin wordt verwezen naar de vernietiging conform de eisen gesteld in de Europese Richtlijnen, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en DIN 66399. Het vernietigde materiaal wordt voor 99% ingezet voor recycling.

De nieuwe DIN 66399 geeft een goede indruk van de prestaties van bedrijven die zich bezig houden met het inzamelen en vernietigen van vertrouwelijke documenten. Onze standaard werkwijze komt uit op Beschermingsklasse 2 en Veiligheidsniveau 3. Dit houdt in dat standaard werkwijze geschikt is voor Hoogst gevoelige Data. Liggen uw wensen of eisen hoger? Dan kan Reisswolf hier alternatieve mogelijkheden voor aanbieden. Neem hiervoor contact op met onze veiligheidsspecialisten.

Om aan te tonen dat wij onze werkwijze serieus nemen, laten wij ons certificeren door onafhankelijke partijen. Zodoende zijn wij in het bezit van diverse certificaten.