Nationale Snipperdag 2020

Op woensdag 7 oktober organiseert Reisswolf de 13de Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten tussen 10:00 en 16:00 uur gratis op verschillende locaties in Nederland inleveren. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens veilig vernietigd.

Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan de regionale zorg. Hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe hoger de donatie aan het goede doel! Dit jaar gaat de opbrengst naar de regionale zorg!

Meedoen?

De Nationale Snipperdag wordt op meerdere locaties in Nederland gehouden. Hieronder staan de locaties waar mensen hun vertrouwelijke documenten kunnen inleveren.

Hengelo (Parelstraat 9)

Heesch (Zoggelsestraat 7)

Scheemda (Haven Z.Z. 22)

Wognum (Spoorstraat 5) – AFGELAST

De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf.

Coronaproof

De ontvangst en inzameling van het vertrouwelijke materiaal zal op de Nationale Snipperdag conform RIVM richtlijnen plaatsvinden

Locatie Wognum – AFGELAST

In verband met de verscherpte coronamaatregelen annuleert Reisswolf Randstad op de locatie in Wognum de Nationale Snipperdag. Het bedrijf kan qua inrichting van de locatie en verwachtte bezoekersaantallen niet voldoende garanderen dat aan alle veiligheidseisen kan worden voldaan. Bij de overige locaties van Reisswolf in Hengelo, Heesch en Scheemda kan de Nationale Snipperdag gelukkig wel doorgaan.

Vragen over de Nationale Snipperdag?

Wilt u meer informatie?

Of bel 0800 - 0230909

Stuur ons online een bericht of bel 0800 - 0230909

Container huren Direct contact