Zekerheid
100% gesloten systeem

Hét kenmerk van Reisswolf is ons gesloten systeem: alles wat u in onze containers inzamelt, komt daarna niet meer met de buitenlucht in aanraking. Van dossiers en datadragers tot bedrijfskleding en afgekeurde producten: wij vernietigen alles volgens de eisen van Europese wetgeving (AVG) en DIN 66399. Onze locaties zijn 24/7 zichtbaar en onzichtbaar beveiligd en onze mensen zijn gescreend. Bovendien wordt iedere stap vastgelegd, van inzameling tot vernietiging. Na vernietiging ontvangt u een garantiecertificaat. Daarmee voldoet u aan de bewijslastverplichting van de AVG.

Archiefvernietiging

Als bedrijf of organisatie heeft u al snel te maken met vertrouwelijke gegevens. Denk aan personeels- of medische dossiers, maar ook aan uw administratie. Reisswolf verzorgt de vernietiging van uw archieven en alle datadragers: van ordners en documenten tot afgeschreven pc’s, laptops, tablets, smartphones en harde schijven. Dat kunnen we eenmalig doen, of op vaste basis. In alle gevallen werken we volgens DIN 66399, de strengste normering in onze branche.

Datavernietiging

Het uitlekken van vertrouwelijke gegevens komt vaak door het onzorgvuldig omgaan met afgeschreven pc’s, laptops, tablets of smartphones. Zelfs wanneer u de data heeft gewist, blijft het voor hackers mogelijk om informatie terug te halen. Alleen het vernietigen van de hardware biedt een 100% veilige oplossing. Reisswolf demonteert en vernietigt uw (elektronische) datadragers bovendien op een duurzame manier, conform WEEELABEX-normen.

Productvernietiging

Producten die niet (meer) op de markt mogen verschijnen moeten onherstelbaar vernietigd worden. Alleen zo voorkomt u (imago)schade voor uw bedrijf of merk. Reisswolf is gespecialiseerd in het veilig vernietigen van non-food producten. Het vernietigde materiaal wordt zoveel mogelijk ingezet voor recycling. Lees meer over productvernietiging.

Ik wil meer weten over…

E.l.sy — Nog veiliger en slimmer documenten weggooien

Certificaten — Kwaliteit en veiligheid staan bij Reisswolf voorop

DIN 66399 — De norm voor het vernietigen van datadragers

Interesse?

Wilt u meer weten over archief- en datavernietiging?

Of bel 0800 - 0230909

Stuur ons online een bericht of bel 0800 - 0230909

Container huren Direct contact