Eenmalige oplossingen op maat

Heeft u overjarig archief dat vernietigd moet worden? Gaat u verhuizen en moet het kantoor leeg? Reisswolf biedt u verschillende oplossingen voor het snel en veilig inzamelen en vernietigen van uw vertrouwelijke gegevens. Afhankelijk van uw wensen, brengen we bijvoorbeeld een container die u bij aankomst direct vult en weer meegeeft aan de chauffeur. Of we plaatsen tijdelijk een container en halen deze op een later tijdstip weer op.

Uw kantoor helemaal leeg

Reisswolf kan u volledig ontzorgen bij het leegruimen van een kantoorpand. Wij leveren de mensen én de inzamelmiddelen, ruimen uw pand leeg en voeren alles af. Denk hierbij aan het kantoorafval, grof vuil en oude planten maar natuurlijk ook de vertrouwelijke materialen. Documenten of datadragers met vertrouwelijke gegevens worden veilig en deskundig vernietigd. En alles wat we inzamelen, wordt gerecycled.

Vaste afspraken

U kunt ook kiezen voor een structurele oplossing. Voor een vast bedrag per maand maakt u het hele jaar door gebruik van de service en de zekerheid van Reisswolf.

Wij plaatsen het aantal gewenste containers en komen deze legen op vaste momenten of op afroep. Zo weet u zeker dat uw vertrouwelijke datadragers altijd veilig vernietigd worden.

Direct contact

Meer informatie, advies of even snel een antwoord nodig?

Of schrijf u in voor de nieuwsbrief voor tips en actuele informatie

Stuur ons online een bericht of bel 0800 - 0230909

Container huren Direct contact