Containers

Welk model u ook kiest, ze zijn allemaal optimaal beveiligd met een elektronisch slot met alarmsysteem (E.l.sy). Bovendien zijn ze gemaakt van aluminium en dus 100% brandveilig. U hoeft niet bang te zijn dat ze veel ruimte innemen, ze passen in elk kantoor en zijn uiterst wendbaar door de wieltjes.

Voor élk materiaal

U kunt de security containers vullen met ál uw vertrouwelijke documenten, cd-roms, pasjes, harde schijven, kleding, enzovoort. Wij legen de containers als deze vol zijn, of op vaste momenten. U ontvangt daarvan direct een afhaalbevestiging.

Via ons 100% gesloten circuit vervoeren we uw vertrouwelijke materialen naar onze beveiligde vernietigingslocatie. Na vernietiging ontvangt u een garantiecertificaat. Daarmee voldoet u aan de bewijslastverplichting van de AVG.

Altijd een container die past bij uw wensen

Of u nu veel of weinig inzamelt, een grote multinational bent of een lokale ondernemer: we hebben altijd een passende container. En welke security-container u ook kiest, de inzameling is 100% veilig. Daar kunt u op vertrouwen.

Klik hier voor een korte omschrijving per container:

Electronic Locking System (E.L.sy)

Onze nieuwste containers zijn standaard voorzien van een geavanceerd elektronisch slot. Met deze E.l.sy-technologie haalt u de hoogst haalbare technische oplossing in huis. E.l.sy biedt individuele autorisatie per keycard, een alarm bij niet-gesloten containers en de mogelijkheid om verloren keycards direct te blokkeren. Zo werkt u volledig AVG-proof.

100% veilig
uw archief vernietigen

Stuur ons online een bericht of bel 0800 - 0230909

Container huren Direct contact