Containers

Welk model u ook kiest, ze zijn allemaal optimaal beveiligd met een elektronisch slot met alarmsysteem (E.l.sy). Bovendien zijn ze gemaakt van aluminium en dus 100% brandveilig. U hoeft niet bang te zijn dat ze veel ruimte innemen, ze passen in elk kantoor en zijn uiterst wendbaar door de wieltjes.

Bekijk hieronder de diverse opties

25 liter container

De 25 liter* is speciaal bedoeld voor digitale datadragers, maar ook geschikt voor bijvoorbeeld creditcards, bankpasjes of toegangspasjes. Eenvoudig te vullen via een gleuf in de deksel.

Afmeting (LxBxH): 38,5 x 28,5 x 34 cm

*Deze container is niet verkrijgbaar bij Reisswolf Randstad.

Offerte aanvragen

70 liter container

De 70 liter container past onder elk bureau. Het vullen gaat eenvoudig via een gleuf in de deksel. Eventueel aan te vullen met gebruik van de R-Bag

Afmeting (LxBxH): 43,5 x 41 x 62,5 cm – incl. wielen

Offerte aanvragen

240 liter container

De 240 liter container is een allround container. Hij past in alle liften en is te vullen via een gleuf in de deksel.

Afmeting (LxBxH): 69 x 58 x 99,8 cm – incl. wielen

Offerte aanvragen

350 liter container

De 350 liter container is een ruimtewonder. Voor het vullen moet de deksel worden geopend. Ook na het vullen is met deze container gemakkelijk te manoeuvreren.

Afmeting (LxBxH): 88,5 x 70 x 89,5 cm – incl. wielen

Offerte aanvragen

500 liter container

Deze grote 500 liter container is geschikt als verzamelcontainer en uitermate geschikt bij archiefopruimingen. Voor het vullen dient de deksel te worden geopend. De container is ook verkrijgbaar met een gleuf in de deksel. Ook na het vullen is deze container gemakkelijk te manoeuvreren.

Afmeting (LxBxH): 118 x 70 x 99,5 cm – incl. wielen

Offerte aanvragen

R-Bag

Voor de RW70 liter containers hebben we een R-Bag ontwikkeld. Deze R-Bag wordt ingezet voor inzameling van vertrouwelijk papier en digitaal datamateriaal. Bijvoorbeeld als de container staat op een verdieping zonder lift of als er aanvullend op het papier ook digitaal datamateriaal ingezameld moet worden. U voorkomt onnodige extra transportkosten omdat de R-Bag tegelijk met het vertrouwelijk papier afgevoerd kan worden.

De R-Bag bestaat uit stevig kunststof materiaal, scheurt niet open en is voorzien van een genummerde tie-wrap. Deze nummers koppelen we aan de locatie, zodat we altijd weten waar een R-Bag vandaan komt.

Offerte aanvragen

Direct contact

Meer informatie, advies of even snel een antwoord nodig?

Of schrijf u in voor de nieuwsbrief voor tips en actuele informatie

Stuur ons online een bericht of bel 0800 - 0230909

Container huren Direct contact