Wat is DIN 66399?

DIN 66399 is sinds 2013 de Europese norm voor het volledige proces van shredderen of vernietigen van alle soorten datadragers. Certificering gebeurt op basis van zeer uitgebreide externe audits waarbij organisatie, personeel, inzameling, transport, locatie en techniek worden getoetst.

U bepaalt de beschermingsklasse

Als klant bepaalt u zelf in welke beschermingsklasse uw vertrouwelijke gegevens vallen. Hiermee bepaalt u ook aan welke criteria het hele proces van inzameling, transport en vernietiging moet voldoen. Er zijn drie beschermingsklassen en zeven veiligheidsniveaus. Hoe hoger het niveau, hoe fijner de materialen versnipperd moeten worden.

Reisswolf is gecertificeerd voor de vernietiging van materialen op alle niveaus. We helpen u graag met het bepalen van de juiste beschermingsklasse voor uw organisatie.

Beschermingsklasse 1
Voor normale bescherming van interne data

Beschermingsklasse 2
Voor hogere bescherming van vertrouwelijke gegevens

Beschermingsklasse 3
Voor zeer hoge bescherming van top secret gegevens

Certificaten

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan bij Reisswolf voorop. Daarom voldoen wij niet alleen aan de DIN 66399-norm, maar zijn we ook in het bezit van diverse andere certificaten. Zo waarborgen we dat het verwerken en vernietigen van uw materialen voldoet aan de hoogste eisen, en altijd en overal veilig en milieuvriendelijk gebeurt.

Toon alle certificaten

Direct contact

Meer informatie, advies of even snel een antwoord nodig?

Of schrijf u in voor de nieuwsbrief voor tips en actuele informatie

Stuur ons online een bericht of bel 0800 - 0230909

Container huren Direct contact