Op woensdag 5 oktober heeft Reisswolf haar 15e editie van de Nationale Snipperdag met succes weten te organiseren. Iedereen kon zijn of haar persoonlijke documenten of zakelijk vertrouwde archief veilig en kosteloos laten vernietigen op een van de vier Nederlandse locaties.

Reisswolf is dé specialist in archiefvernietiging en archiefopslag van vertrouwelijke documenten. Tijdens de Nationale Snipperdag opende zij haar deuren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Er kwamen veel bezoekers op af, waarvan een groot deel inmiddels trouwe bezoekers zijn van dit jaarlijks terugkerende evenement.

 

Opbrengst voor Stichting Ambulance Wens

De opbrengst van alle ingezamelde documenten zijn dit jaar gedoneerd aan het goede doel Stichting Ambulance Wens. Stichting Ambulance Wens vervult laatste wensen voor terminale, immobiele patiënten. Dit doen ze met behulp van 270 medisch geschoolde vrijwilligers.

De opbrengt van de Nationale Snipperdag 2022 is maar liefst € 4.500,- euro en werd in ontvangst genomen door Kees van Stichting Ambulance Wens.