Gratis veilige vernietiging van vertrouwelijke documenten tijdens de Nationale Snipperdag!

Heeft u nog oude papieren die u niet meer nodig hebt, maar die wel gevoelige informatie bevatten? Zoals uw bedrijfsadministratie, bankafschriften of persoonsgegevens? Op woensdag 4 oktober organiseert Reisswolf de 16de Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten op verschillende locaties in Nederland gratis inleveren. Deze documenten worden vervolgens veilig vernietigd door de Europese marktleider voor archiefvernietiging: Reisswolf. Zo voorkomt u dat uw gegevens in verkeerde handen vallen.

Bovendien steunt u ook nog een goed doel. Voor elke kilo vertrouwelijk papier die wordt ingeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan KNGF geleidehonden. KNGF helpt mensen met een beperking om hun wereld te vergroten en zelfstandigheid te behouden, met inzet van professioneel getrainde hulphonden. Een hulphond maakt de stap naar buiten kleiner, zodat het sociale leven groter wordt. Hoe meer vertrouwelijk papier u brengt, hoe meer geld er naar het goede doel gaat.

Meedoen?

De Nationale Snipperdag wordt op meerdere locaties in Nederland gehouden. Hieronder staan de locaties waar uw vertrouwelijke documenten kunt inleveren:

Hengelo (Parelstraat 9)

Oss (Keltenweg 40)

Scheemda (Haven Zuidzijde 22)

Wognum (Spoorstraat 5)

De Snipperdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden of inschrijven is niet nodig. U kunt vrijblijvend langskomen om uw vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf.