Reisswolf zet zich in op het voorkomen van verspreiding van het Coronavirus. Wij willen u hierbij graag informeren over de maatregelen die wij genomen hebben inzake het ledigen van uw Reisswolf containers.

De Reisswolf chauffeurs zullen, zolang het mogelijk is, op de gebruikelijke momenten de containers blijven ledigen op uw locatie. Om te voorkomen dat de chauffeur door uw pand heen moet verzoeken wij u vanaf heden de containers klaar te zetten op een centraal punt zo dicht mogelijk bij de deur vanuit waar de containers naar buiten worden getransporteerd.

De gebruikelijke ondertekening door uw medewerker van de opdracht via de tablet zal tijdelijk niet worden uitgevoerd. De chauffeur zal zelf de naam van uw medewerker op de tablet noteren. U zal dan ook de komende tijd certificaten van vernietiging ontvangen zonder dat die door uw medewerker persoonlijk zijn afgetekend.

Wij denken u hierbij voldoende te hebben ingelicht. Indien u vragen heeft of binnen uw organisatie speciale Corona regels gelden die betrekking hebben op onze dienstverlening dan horen wij dat graag.