Reisswolf introduceert Digitale Opslag, een beveiligde omgeving waarin vertrouwelijke data op de juiste manier opgeslagen wordt. Het is een gebruiksvriendelijk, ISO-gecertificeerd en toegankelijk systeem. Daarnaast is het ook mogelijk je fysieke archief te koppelen met deze digitale omgeving, een tijdbesparende toevoeging!

Vertrouwelijke data moet volgens de wet vaak voor langere tijd bewaard worden. Dit moet echter wel op een verantwoorde manier. Digitale opslagsystemen zijn vaak ingewikkeld, er moet veel geïnvesteerd worden in ontwikkelingskosten en een koppeling tussen fysieke en digitale documenten is meestal niet mogelijk. Met het digitale opslagsysteem van Reisswolf is dat verleden tijd.

Digitale opslag is een cloud-oplossing, hier is geen installatie voor nodig. Met een simpele handleiding kun je daarom zo aan de slag. Naast digitale opslag kan je ook gebruik maken van archiefopslag. Hiermee heb je een overzicht van het fysiek opgeslagen archief en digitale data in één omgeving. Het voordeel hiervan is dat dit ‘scanning on demand’ mogelijk maakt. Dit houdt in dat je een archiefstuk kunt selecteren, opvragen en rechtstreeks in je eigen omgeving kan laten digitaliseren. Op deze manier kun je gemakkelijk je fysieke en digitale opslag in één systeem beheren.

De data wordt opgeslagen in een streng beveiligd Nederlands datacenter. Na de wettelijke bewaartermijn moet de data vernietigd worden. Reisswolf heeft als archiefspecialist naast archief- en digitale opslag ook de vernietiging van de fysieke data in eigen beheer. Alles onder één dak, dat is voor u makkelijk werken én het verkleint de kans op een datalek.